Congratulations ARO

Congratulations Auckland Radiation Oncology

Auckland Radiation Oncology


DB Interiors were thrilled to help the Auckland Radiation Oncology develop a modern and attractive reception area, which has recently been refurbished.

The new furniture, fittings and layout make the reception area a better place for staff to work, and a more pleasant place for patients and visitors to arrive in.

DB Interiors project managed the construction project, working with a design prepared by Jasmax. Our team sourced the materials for the build, demolished a wall and took out some internal partitions, as well as manufacturing and installing the new reception counter.
The counter has a natural timber slat finish, a marbled wall feature beneath the counter and floral themed window slider where visitors enter. Our team are extremely satisfied with the result, creating a very special feature for the refurbished interior.
All the features of the reception area add to the brief of creating a space which would give those visiting, who are often going through a period of difficulties, a sense of ease in their surroundings.

This is a project DB Interiors were proud to be involved with and we are very happy with the results, which will serve the Auckland Radiation Oncology well for many years to come.